Ülker İdeal Gıda

25 Nisan 2018 tarihinde Gıda & Endüstri Mühendisliği öğrencilerimiz Gebze Bisküvi İdeal Gıdayı ziyaret etti.
Sunum & Saha gezisinin ardından öğrencilerimiz banttan yeni indirilmiş ürünleri tatma ayrıcalığını yaşadı.

DbsT7mSXkAEeegB DbsT6fmXUAACYBy DbsT8EfW0AAcYlx DbsT54IWkAAbuhK

Albaraka Kariyer Kafası

30 Kasım 2017 tarihinde Albaraka Genel Müdürlük Binası'na gerçekleştirdiğimiz teknik gezide öğrencilerimiz "Kafalarına takılan ne varsa sorma imkanı" buldu.

DP4nvbGWsAAyZVV DP4nv_yXkAAywkP DQNWshwWkAIMw-- DQNWtRZXUAAIxEk DQNWypRWkAAY5py

Kuveyt Türk

7 Mart 2017 tarihinde Kocaeli’nde bulunan KuveytTürk bankacılık üssünü ziyaret ettik. XTM teknolojisiyle ilk tanışanlardan olma imkânı yakaladık.

6 C6YOIsfWYAAoVlY C6UYxjLWAAA6Zjw 1 3 C6UYuiUWgAAtLWF 2

Siemens

13 Aralık 2016 tarihinde Siemens'e yaptığımız teknik geziyle geleceğin mühendisleri olarak Endüstri 4.0'ın Türkiyedeki yerini Ali Rıza Ersoy'dan dinleme imkanı bulduk.

CzjM4WVXcAAezXg CzjMzCDXcAQT-ka Cznz9eCWIAA3InV

Albaraka Türk

29 Kasım 2016 tarihinde alBaraka Türk Merkez Binası’na gerçekleştirdiğimiz teknik gezide öğrencilerimiz “Katılım Bankacılığı” hakkında tüm merak ettiklerini öğrenme imkânı buldular.

Ülker Çikolata

20 Ekim 2016 tarihli teknik gezimiz Ülker Topkapı Çikolata Fabrikası’naydı. Gezinin teknik ve bilgilendirici tarafının yanı sıra eğlenceli ve lezzetli tarafı da görülmeye değerdi.

1a CvN3J_uWEAIy03A 2a 3a

Türk Telekom

17 Mayıs 2016 tarihinde Türk Telekom Bölge Müdürlüğü’ne yaptığımız teknik geziyle “Telekom Dünyası’nın görünmeyen yüzünü ve iletişim sektöründeki en son gelişmeleri inceleme fırsatı yakaladık.

2 CiqRnAUWgAE34fX CiqCyh7WUAEZDBh CipxJm0XAAAW_v3 CiqRe4gWEAAh9ny