YAYIN VE ÖDÜL FIRSATLARI

Yayın Fırsatları

29.Pazarlama Kongresi’nde sunulan bildiriler, yazar/lar/ın tercihlerine bağlı olarak, “Tam Metin” ya da “Özet Metin” formatıyla elektronik olarak basılacak olan kongre kitabında yayınlanacaktır.

Bunun yanı sıra;

Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi (TR Dizin)

Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi (TTAD) (TR Dizin)

İnternet Uygulamaları ve Yönetimi Dergisi (Diğer Uluslararası Yayın İndeksi)

Pazarlama Teorisi ve Uygulamaları Dergisi (PATU) (Diğer Uluslararası Yayın İndeksi)

ve alana yönelik yayın yapan diğer bilimsel dergilerde hakemlik süreçleri işletilmek kaydıyla arzu eden yazarlar tam metin olarak bildirilerini yayınlatabileceklerdir

 

Ödül Fırsatları


1-Prof. Dr. Mehmet OLUÇ Ödülleri

Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği tarafından, pazarlama biliminin Türkiye’de yayılmasına öncü olan değerli akademisyen merhum Prof. Dr. Mehmet OLUÇ’un adını yaşatmak ve pazarlama bilimi ile ilgili bilimsel çalışmaları ve araştırmaları özendirilmek amacıyla ödül verilecektir.

Ödül Yönergesi

https://www.pazarlama.org.tr/ppadpk-2019/uploads/files/odul-ionergesi.pdf

2- PPAD Doktora Tez Ödülü

Pazarlama bilimi ile ilgili bilimsel çalışmaları ve araştırmaları özendirmek amacı ile Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği olarak 2024 yılından itibaren Türkiye'de pazarlama alanında yapılan doktora tezlerine ödül verilmesi kararlaştırılmıştır. Ödüle, bu yıl da dahil olmak üzere son üç yıl içinde (2024, 2025 ve 2026) Türkiye'deki üniversitelerde tamamlanan pazarlama alanındaki doktora tezleri ile başvurulabilir.

Son başvuru tarihi: 1 Eylül 2026

Başvuru Formu

  Doktora Tez Kolokyumu Başvuru Linki

Ödül Yönergesi

Konu ile ilgili tüm sorularınızı ppaddernek@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.