İZÜZEM (Uzaktan Öğretim)

Sevgili Öğrenciler,

Koronavirüs nedeniyle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde eğitim-öğretime ara verdiğimiz lisans ve lisansüstü derslerimizin tümü 30 Mart Pazartesi günü itibariyle uzaktan öğretim yoluyla verilecektir.

Dersler Uzaktan öğretim uygulaması Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir. Microsoft Teams  programının indirilmesi ve login olunması ile ilgili temel bilgiler aşağıdaki linkte yer almaktadır. Diğer ayrıntılar dersin öğretim üyesi tarafından açıklanacaktır.

Prof. Dr. Mehmet BULUT

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Önemli Duyuru

İZÜ yazılımlarını, Kampüs Bilgi Sistemini ve Uzaktan Öğretim Sistemlerini kullanan tüm katılımcılar, öğrenciler Kişisel Verileri Koruma Kapsamında verilerin yurt içi ve yurt dışı sunucu(server)larda barındırılması, sistemlerin uzaktan çalışmasını kabul eder. Katılımcılar online çalışmalar kapsamında bu durumu rızaen kabul etmiş sayılırlar.