Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi




Kimler Katılabilir

Genel katılıma uygundur.


Eğitim Süresi

16 saat


Son Başvuru Tarihi



Eğitim Gün ve Saatleri



Eğitim Ücreti



Eğitimin Amacı

Gıda üretimi yapan kuruluşlarda sürdürülebilir alt yapı ve çevresel şartların; yasal şartlara ve yönetim sistemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirilmesini sağlayacak kılavuz bilgilerin verilmesi



Eğitim Yeri :

İZÜ Altunizade Yerleşkesi


Eğitim İçeriği :

  • TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Genel kuralları
  • Ön Gereksinim Şartları
  • Terimler ve Tarifler
  • Sürdürme/İyileştirme
  • Yasal Şartlar
  • Pratik Çalışma


Eğitmen :



Sertifika / Katılım Belgesi :

Programda başarılı olan katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.



Devam Zorunluluğu :

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir. 


Gerekli Belgeler :

TC Kimlik fotokopisi     


İletişim Bilgileri :

0 212 692 97 82
0 212 692 89 47
0 212 692 97 92
0 212 692 97 94
izusem@izu.edu.tr


Notlar :
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.   


Ön Kayıt İçin Tıklayınız