ÜSTÜN ZEKALILAR EĞİTİMİ - BİLGELİK EĞİTİM MODELİ ATÖLYE PROGRAMI (TÜZDEV)

Kimler Katılabilir

5-12 Yaş Aralığında Zeka Testi ile Tanılanmış Üstün Yetenekli Öğrencilere Yönelik

Eğitim Süresi

24 Hafta

Son Başvuru Tarihi

Eğitim başladıktan sonra da kayıtlar devam edecektir. Ara dönemde de öğrenciler kaydolabilir.

Eğitim Gün ve Saatleri

06 Kasım 2021 - 11 Haziran 2022 tarihleri arasında her Cumartesi günü ( 24 HAFTA)

Ders Saatlerimiz

1.Ders: 09.30-10.10
2.Ders: 10.20-11.00
3.Ders: 11.10-11.50
4.Ders: 12.00-12.40
5.Ders: 13.00-13.40

Eğitim Ücreti

720 ₺ (4 haftalıktır)

Eğitimin Amacı

Yerüstü hazinelerimiz olan üstün zekâlı ve dâhi çocukların doğru bir şekilde tanılanması, yeteneklerinin keşfedilmesi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim alması; hayata hazır, bilge ve lider şahsiyetler olarak yetiştirmek.

Eğitim Yeri :

İZÜ Halkalı Yerleşkesi

Eğitim İçeriği :

Programa kabul gören öğrenciler 32 hafta boyunca 12 farklı atölyede eğitime tâbi tutulur. Bu atölyelerde öğrencilerin yeteneklerini keşfetmek üzere zengin atölye içerikleri sunulur. Öğrencinin ilgisi ve eğilimi sene boyunca takip edilir. Program boyunca gözlem formları tutulur. Program tamamlandığında rapor oluşturularak öğrencinin ilgi ve eğilimi veliye sunulur.

Eğitmen :

Sertifika / Katılım Belgesi :

Programda başarılı olan katılımcılar İZÜSEM ve TÜZDEV onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.

Devam Zorunluluğu :

Sertifika almak için eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.

Gerekli Belgeler :

• Yetkin kurumlardan alınmış WISC-4, CAS, Stanford-Binet, ASIS testleri sonuçları ile üstün zekalı olduğuna yönelik belge
  • Bilim Sanat Merkezi öğrencileri için öğrenci belgesi
  • Öğrencinin bir adet fotoğrafı
  • Kimlik fotokopileri

İletişim Bilgileri :

Bilgi için:  https://bit.ly/2G9XIh5

iletisim@tuzdev.org

Notlar :
  • İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
  • Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla  sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.
  • Eğitim yeri: İZÜ Altunizade ve İZÜ Halkalı Yerleşkesi olarak planlanmaktadır.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız