Mezunlarımız Kampüsümüzde Bir Araya Geldi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İZUMED) tarafından düzenlenen 4. Mezunlar Buluşması, kampüsümüz tarihi iç bahçede gerçekleştirildi. Üniversitemizin farklı bölümlerinden, farklı dönemlerde mezun olan mezunlarımız ve ailelerini bir araya getiren buluşmada, hasretler giderildi.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren İZUMED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yusuf Altun, pandemi yüzünden 2019 yılından beri yapılamayan mezunlar buluşmasının gerçekleşmesinden, İZUMED olarak duyduklarını heyecanı ve mutluluğu dile getirdi. Mezunlar Buluşmasına katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Programda Selamlama konuşmalarını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, mezunları yeniden kampüsümüzde görmekten mutluluk duyduğunu belirterek; bu sene itibarıyla 8. Dönem mezunların verildiğini ve mezun sayılarının her geçen yıl arttığını bunun da üniversitemiz için hem kariyer - gelişim anlamında hem de mezunlarımızın istihdam oranları anlamında önem arz ettiğinden belirtti.

Programın sonrasında 2019 Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunumuz Hilal Şahin ile Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencimiz Ali İhsan Kahveci; Kanun, Ud ve Piyano çalarak misafirlere müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, 4. Mezunlar Buluşması için hazırlanan anı defterini imzaladı.

rektör DSC_1941 IMG_20220904_163828 DSC_2054 DSC_2050 DSC_2081 DSC_1970 DSC_1977 DSC_1997 DSC_2026 DSC_2083 DSC_2091