İZÜ Ailesi Bayramlaşma Merasiminde Buluştu

Kurban Bayramı dolayısıyla üniversitemiz tarihi iç bahçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene akademisyenler ve idari birim çalışanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, bayram mesajında; “Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum, nice bayram sevinçlerini yaşamanızı, bizlere nice bayramları vesile kılmasını niyaz ediyorum. Bayramlar kardeşlik, barışma günleridir. Yoksulları, düşkünleri görme günüdür. Farklılıklarımızı zenginlik olarak değerlendirelim, bayramı da bu şekilde değerlendirelim. Ayrıca, üniversitemize katkısı olup aramızdan ayrılan akademisyenlerimize, idari personellerimize ve öğrencilerimize Allahtan rahmet dilerim. Bayrağımız, vatanımız, mukaddesatımız için hayatını ortaya koyan şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Geride kalanlara da hayırlı ömürler diliyorum. Allahtan hayırlar diler, hepinize kalbi sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nasuh Uslu’nun üniversitemizden ayrılacağını belirterek, “Üniversitemizdeki hocalığından ve idari görevlerinden dolayı emekleri ve katkıları için şahsım ve üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum. Ailesi ve sevdikleri ile sağlık, iyilik ve istikamet üzere hayırlı ve başarılı bir hayat diliyorum. Uzakta da olsak teknolojinin olanaklarını kullanarak irtibatımız hep devam edecektir. Tekrardan hepimiz adına hocamıza teşekkür eder, yapacakları akademik katkılarından dolayı başarılar dilerim” dedi.

Programda konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Nasuh Uslu; “Akademik ve idari personellerimize teşekkür ederim. Planlarım arasında İstanbul’a gelmek yoktu ama yolum İZÜ’ye düştü. Bu güzide kurumda çalışmak ve katkı sağlamak benim için gurur vericiydi. Üniversitemize katkım olduysa bahtiyar olurum. Hocalığım dışında idari görevlerim olduğu için çoğu çalışma arkadaşlarımız ile temasım oldu. Kırdığım ve üzüldüğüm arkadaşlarım olduysa herkesten helallik diliyorum. Benim hakkım varsa helal olsun. Herkese çok teşekkür ederim. Saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek sözlerine tamamladı. Konuşmaların ardından İZÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Prof. Dr. Nasuh Uslu’ya, teşekkür plaketi takdim etti.

Tören, akademisyenler ve idari birim çalışanlarının bayramlaşmasıyla son buldu.