Özel Eğitimde Sanatsal Becerilerin Öğretimi Dersi Sergisi Gerçekleştirildi

Özel Eğitimde Sanatsal Becerilerin Öğretimi Dersi Sergisi başlıklı serginin açılışı 29.12.2021 Çarşamba, 11.00’de Eğitim Fakültesi Giriş Katında gerçekleştirildi. Sergide İZÜ Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencilerinin Öğr. Gör. Kadriye Yıldız rehberliğinde Özel Eğitimde Sanatsal Becerilerin Öğretimi dersinde hazırlamış oldukları çalışmalar sergilendi. Serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güney, Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nüket Afat ve bölüm hocaları ile özel eğitim öğrencileri katıldı.

Serginin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güney ve Özel Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Kadriye Yıldız yaptı. Serginin açılışının ardından Öğr. Gör. Kadriye Yıldız sergilenen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sergide öğrencilerimizin süt kutusundan kuş yemliği, maden suyu şişesinden şamdan, atık cdlerden mumluk, atık ampullerden süsler, doğada buldukları kozalak ve ağaç dalından üç boyutlu materyaller, gazete kağıtlarından yüz maskesi gibi farklı atık malzemeler kullanarak ürettikleri çalışmalara yer verildi.

04 03 01 Özel%20Eğitimde%20Sanatsal%20Becerilerin%20Öğretimi%20Dersi%20Sergisi%20%20(3)