Covid-19 Tedbirleri Duyurusu

Değerli İzü Mensubu;

Üniversitemiz, Sağlık Bakanlığı ve İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararları doğrultusunda covid-19 tedbirlerini uygulamaya devam etmektedir.

Son zamanlarda ülkemizde artış gösteren vaka sayıları nedeni ile üniversitemiz Koronavirüs Salgını Danışma Komisyonu bu tedbirleri genişletme kararı almıştır. Bu bağlamda alınacak ikinci karara kadar üniversitemiz misafir öğrencilere ve öğrencilerimizin misafirlerine (1. derece akrabalar hariç) kapalı olacaktır.

Alınan tedbir kararları kapsamında HES kodu bildirme zorunluluğu devam etmektedir. Üniversitemize girişlerde akademisyen, idari personel, öğrenci ve misafirlerimizin HES kodlarını bildirmelerini, maske-mesafe-temizlik konusunda azami önem göstermelerini istirham eder, sağlıklı günler dileriz.