2020-2021 Bahar Dönemi Tez/Proje Teslim Tarihleri Hakkında

Click for the announcement in English.

Değerli Öğrencimiz,

İZÜ Lisansüstü programlarının, 2020-2021 bahar dönemi doktora/tezli yüksek lisans öğrencilerinin, tez teslimleri için en geç 25 Haziran 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar tezlerinin Word formatlarının aşağıda bulunan tez kontrol adreslerine Tez Danışmanları tarafından gönderilmesi gerekmektedir.

Tez kontrol adresleri için tıklayınız.

Tez kontrol süreci sonrası işlemleri için tıklayınız.

Tezsiz yüksek lisans programı öğrencilerinin, 25 Haziran 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar yüksek lisans projelerini Enstitü Sekreterliğine, intihal raporu(Turnitin) ile intihal ve proje yazım kurallarına uygunluk dilekçesiyle birlikte teslim etmeleri gerekmektedir. Proje intihalleri, proje danışmanları tarafından alınmalıdır. Kurum dışı proje danışmanlarının Anabilim Dalı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.