Mesleğini Ustasından Dinle Seminerler Serisi

Kariyer Merkezi koordinatörlüğünde, 23 Aralık 2020 Çarşamba günü, Mesleğini Ustasından Dinle Seminerler Serisinin ilki gerçekleşti. Yıldız Holding Genel Müdür Yrd. Bahattin AYDIN İnsan Kaynakları departmanının tüm fonksiyonlarını ve inceliklerini anlatmak üzere İZÜ Kariyer Merkezi Instagram hesabında üniversitemiz öğrencileri ile buluştu.

İnsan Kaynakları nedir, ne iş yapar? Bölüm ve kırılım alanları nedir? Bu mesleği düşünen insanların olmazsa olmaz özellikleri, sahip olunması gereken yetkinlikler nelerdir? İnsan Kaynakları departmanının dijitalleşen dünyada yeri nedir, gibi soruların yanıtları canlı yayın programımızda cevabını buldu.

Programın sonunda Sn. Bahattin AYDIN “Bir işin gerçek sahibi olmak istiyorsanız o işin analizini ve felsefesini çok iyi yapmalısınız. Bunun yanı sıra öğrencilik hayatınızda staj yapmalı, sorumluluk alarak iş üretmelisiniz.” diyerek etkinliğe katılan öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

Programın tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

kariyer