2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programların Başvuru Sonuçları

Lisansüstü Programların Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız

(Başvuru sistemine kayıt olurken girmiş olduğunuz şahsi mail adresi ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapmanız gerekmektedir. Başvuru Formları Sayfasında başvuru bilgileriniz bulunmaktadır.)

2020-2021 güz dönemi lisansüstü programlara kaydını tamamlamak isteyen öğrencilerin, aşağıda yazılı olan belgeleri taradıktan sonra aşağıda mail adresi bulunan program sorumlusuna mail ile göndermesi gerekmektedir.

Evraklarını tarayamayan veya mail ile gönderemeyen öğrencilerin, Halkalı Yerleşkemize evrakları ile gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Mezuniyet Belgesi (E-Devletten alınması gerekmektedir.)
  • Not Döküm Belgesi aslı (Transkript),

(Transkripti mail ile tarayarak gönderenlerin daha sonra aslını Enstitü Sekreterliğine ulaştırması gerekmektedir.)

• ALES sonuç belgesi internet çıktısı,(Tezsiz Yüksek Lisans Programları hariç)
  • Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi internet çıktısı, (Dil Puanı istenilen Programlara kabul alan adaylar için)
  • 1 adet Vesikalık Fotoğraf,
  • Askerlik Durum Belgesi aslı (son bir ay tarihli) veya Terhis Belgesi Fotokopisi,
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  • Görev Belgesi (Üniversitemiz ile protokolü olan kurum veya kuruluş üyeleri/çalışanları için)
  • Lisansüstü Öğrenci Taahhütnamesi (için tıklayınız.)

(Öğrencilerin, her iki tarafı imzalı Lisansüstü Öğrenci Taahhütnamesini ilettiği mail metninde, “Ekli taahhütnameyi okudum ve içeriğini kabul ederek imzaladım. Taahhütnamenin ıslak imzalı suretini Enstitüye sunacağım.” şeklinde beyanda bulunması gerekmektedir.)

Not: Eksik evrak veya fotoğrafı çekilerek gönderilen evraklar ile kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

Öğrenim Ücreti Ödeme Yöntemleri için tıklayınız.

Program Sorumluları ve Mail Adresleri için tıklayınız.

Lisansüstü Programlarda kayıtlı öğrencilerimiz için önem arz eden tüm bilgilere Öğrenci Bilgi Kitabı ile ulaşabilirsiniz. Bu kitaba ulaşmak için tıklayınız.