İZÜ Uluslararası İslam Ekonomisi Kurumu Üyeliğine Seçildi

İslam Ekonomisi ve Finans alanında küresel merkez olmayı hedefleyen İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi,  yaptığı çalışmalar ile dünyanın önemli kurumlarının ilgisini kazanmaya devam ediyor. İZÜ, bu alanda dünyanın önemli merkezlerinden biri olan Uluslararası İslam Ekonomisi Kurumu (IAIE) tarafından konsey üyeliğine seçildi.

Kurum tarafından başkan Dr. Omar Z. Hafiz imzasıyla, üniversiteye gönderilen mesajda, İZÜ’nün kuruluşundan bu yana İslam Ekonomisi ve Finans alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği destekler dolayısıyla içten teşekkür ve takdirlerini sundukları ifadeleri yer aldı.

Kurumdan yapılan açıklamada, İslam İktisadı ilim ve bilimlerine hizmet etmek için çalışmalar yaptıkları belirtilirken, kurumun deneyim ve faaliyetlerini zenginleştirmek amacıyla 3 Eylül 2020 tarihinden itibaren İZÜ’yü üç yıl süreyle üye olarak kabul ettikleri için mutluluk duydukları ifade edildi.