Lisansüstü Dil Yeterlik ve Bilim Sınavları Hakkında

Kıymetli Aday Öğrencilerimiz,

Lisansüstü Programlarda bilim-dil sınavlarının nasıl yapılacağı ile ilgili liste için tıklayınız.

Online/Uzaktan yapılacak sınavlar için yapılması gerekenler:

1.    teams.microsoft.com adresine girin
2.    @std.izu.edu.tr eposta adresiniz ve şifrenizi kullanarak giriş yapın.
3.    Dil Yeterlik sınavına girecek olan aday öğrencilerimizin Microsoft Teams programına giriş yaparak başvurmuş olduğu lisansüstü programın sınav ekibine dahil olmaları gerekmektedir.
4.    Bilim sınavına girecek olan aday öğrencilerimizin Microsoft Teams programına giriş yaparak başvurmuş olduğu lisansüstü programın sınav ekibine dahil olmaları gerekmektedir.

Dear Prospective Students,
To get detailed information about language examination and written examination in graduate programs, please click here.
Please follow the instructions for online examinations:
1. Enter the web address: teams.microsoft.com
2. Log in the system by using your mail address @std.izu.edu.tr and password.
3. Those students, who will take the language exam, must access Microsoft Teams of the graduate programs that they have applied for.
4. Those students, who will take the written examination, must access Microsoft Teams of the graduate programs that they have applied for

Microsoft Teams Giriş Kılavuzu (Guidelines to the use of Microsoft Teams)

Ekip Oluşturma Kılavuzu (Team Forming Guide)

Microsoft Teams Öğrenci Giriş Kılavuzu (Microsoft Teams Student Entry Guide)