COVID-19 KAPSAMINDA 2019-2020 BAHAR YARIYILI DUYURUSU

COVID-19 küresel salgını ile ilgili olarak YÖK’ün 31.03.2020 tarihinde Üniversitelere gönderilen duyurusu ile Üniversitemiz Senatosu’nun 31.03.2020 tarihinde aldığı karar gereğince; kayıt dondurma, lisansüstü jüriler, tezler ve yeterlilik sınavlarıyla ilgili süreçler aşağıdaki gibi olacaktır.

KAYIT DONDURMA

1. Koronavirüs salgını nedeniyle Üniversitemizde 30 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm derslerin yalnızca uzaktan öğretim yoluyla verilmesine karar verilmiş olup, geçen sürede bazı öğrencilerin uzaktan öğretim için gerekli internet erişimi, bilgisayar vb. donanım imkanlarına sahip olmadığı görülmüştür, bu imkanlara sahip olmayan öğrencilerden isteyenlerin 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı için kayıt dondurma taleplerini en geç 15 Nisan 2020 tarihine kadar ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe yapabilmesine, ayrıca kayıt dondurulacak sürenin öğrencinin azami öğrenim süresinden sayılmamasına oy birliği ile karar verildi.

2. Lisansüstü Öğrencilerimizin, talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında kayıtlarının dondurulabilecek ve kayıt dondurulan süre, azami süreden sayılmayacaktır. Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin 15 Nisan 2020 tarihine kadar aşağıdaki dilekçeyi doldurup, lisansustu@izu.edu.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Enstitü Dilekçe için tıklayınız>>>

3. Bu süreçte tez döneminde olup azami süresi biten öğrenciler için eğitime ara verilen süre kadar ilave süre verilecektir.

4. YÖK'ün yazısı için tıklayınız>>>

-LİSANSÜSTÜ TEZLERLE İLGİLİ SÜREÇLER için tıklayınız>>>