Okçuluk Takımımız Türkiye Şampiyonu Oldu

Eskişehir'de düzenlenen 2019 - 2020 yılı KOÇFEST kapsamında, Üniversiteler Arası  Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonasında, Üniversitemiz Okçuluk takımı 2 farklı kategoride şampiyon oldu.

26 üniversite ve 148 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Makaralı Yay Karışık Takımda yarışan Melih Emre Demircan ve Beyzagül Yıldırım, yarı final maçında Aksaray Üniversitesi ile yapılan maçı 6 puan fark ile kazandıktan sonra, final maçında Süleyman Demirel Üniversitesi ile karşılaştı ve 1 puan fark ile şampiyon olmaya hak kazandı.
Aynı zamanda Makaralı Yay Kadın Takımda yarışan Beyzagül Yıldırım, Rabia Kaya ve Fatıma Sena Özdemir yarı finalde Bezmialem Üniversitesi ile karşılaştı ve 15 puanı aşkın bir fark ile finale çıkmaya hak kazandı. Finalde İstanbul Aydın Üniversitesi ile karşılaşan takımımız 3 puan fark ile yarışmayı şampiyon olarak tamamladı.
Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.