Eğitim Fakültesi'nde 3 Lisans Programı Akredite Edildi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin 2018-2019 değerlendirme döneminde EPDAD Eğitim Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (EFAK) tarafından değerlendirmesi yapılan üç lisans programı ile ilgili akreditasyon kararı alındı.

EPDAD Eğitim Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu tarafından yapılan açıklamada “İlk kez EPDAD Öğretmen Eğitimi Lisans Programlarının Değerlendirilmesi ve Akreditasyonunda Kullanılacak Standartlar’a göre yapılan değerlendirme sonunda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Normal Öğretim Lisans Programı, İngilizce Öğretmenliği Normal Öğretim Lisans Programı, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Normal Öğretim Lisans Programının akredite edilmesine karar verilmiştir. Yukarıda anılan programlar ve bu programlara verilen akreditasyon süreleri 28.03.2019 tarihinden itibaren EPDAD’ın Web sayfasında, 'EPDAD Tarafından Akreditasyon Verilen Lisans Programları' listesinde yer almaktadır. Bu programlarınız için ayrıca birer EPDAD Akreditasyon Sertifikası düzenlenmiştir. Bu sertifikaları sunmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.