Dünya Sosyal Hizmet Günü Kutlandı

Uluslararası Sosyal Hizmet Uzmanları Federasyonu (IFSW) tarafından bu yıl “İnsan İlişkilerinin Önemi” teması ile kutlanan Dünya Sosyal Hizmet Günü, Sosyal Hizmet Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen Tıbbi Sosyal Hizmet konulu panel ile kutlandı.

Yoğun ilgi gören panelde Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tarık TUNCAY Uluslararası Sosyal Hizmet Eğitim ve Uygulamasına ilişkin değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı.

Yurt dışında ve Türkiye’de uzun yıllar Tıbbi Sosyal Hizmet alanında hizmet veren Sosyal Çalışmacı Fatih KILIÇARSLAN ise alan deneyimlerini aktardı.

Zirvenin öğleden sonraki oturumunda ise Sosyal Çalışmacı Dilber YILDIZ üniversitemiz öğrencileri ile sanat ve sosyal hizmet isimli atölye çalışmasını gerçekleştirdi.

SH Etkinlik SH etkinlik 3 SH Etkinlik 1