Yemen Ülke Tanıtım Programı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin en dinamik kulüplerinin başında gelen Uluslararası Öğrenci Kulübü ülke tanıtım programlarıyla dünyanın farklı kültürlerini tanıma fırsatı sağlıyor.

20 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen programa başta Sayın rektör olmak üzere pek çok misafir katıldı. ‘’Yemen Ülke Tanıtımı ve Yemek Günü’’ konuşmacıların bilgilendirmesi ile başlayan programda Yemen’i anlatan detaylı bir video izlendi. Yöresel Yemen kıyafet gösterisi ve halk gösterisi ile devam yapıldı. Sürpriz hediye çekilişinin ardından misafirlere Yemen mutfağından çeşitli yemekler ikram edildi.

İlgiyle izlenen programa katılan herkes Yemen kültür ve mutfağını çok daha yakından tanıma fırsatı buldu. Yemenli Öğrenciler Derneği ve Arapça Sevenler Topluluğu da katkılarıyla çok faydalı ve keyifli bir program sunuldu.

seçili123 DSC_6342-48 IMG_1242 IMG_1230 DSC_6250-28