International Get Together Heyecanı

Okulumuzun Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından hazırlanan öğrenciler ile tanışma etkinliği ve açılış programı 'International Get Together' Sayın Rektör, Sayın Rektör Yardımcısı, kıymetli öğretmenler ve sevgili öğrencilerin katılımı ve yoğun ilgisiyle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Saygıdeğer misafirlerin konuşmalarının yanı sıra Tayland dans gösterisi ve Kafkas dans gösterisi ile öğrenciler programa renk kattı. Arnavut şiiri, Arapça ve Duttarlı Uygur şarkı olmak üzere çeşitli kültürlerden sevilen parçalar okundu. Öğrencilere sürpriz hediye çekilişi ile hediyeler verilirken yine dünyanın farklı kültürlerinden lezzetli yemek ikramları da yapıldı.

Eğlenceli, enerjik ve yüksek katılım sağlanan programda uluslararası öğrenciler programın asıl amacı olan tanışma ve kaynaşma hedefini yerine getirdi. Uluslararası Öğrenci Kulübünün görkemli açılış töreni yoğun ilgi görürken gelecek olan programlar ve etkinlikler için beklentileri yükseltti.

IMG_9734 IMG_9761 IMG_9978 copy ISO_1177 IMG_9779 ISO_1175 IMG_9673 IMG_9687 IMG_9786 IMG_9830 IMG_0182 file1 ISO_1180