İzü Mimarları Toki Merkez Camii'nde

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık ve Sanat Kulübü, Mi’mar Mimarlığın tasarladığı Halkalı kampüs içinde bulunan Kütüphane, Yabancı Diller Okulu, İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama Merkezi, Eğitim Fakültesi, Kız ve Erkek Konuk Evleri ile Misafirhane Binalarını ziyaret etti.
Öğrencilerimiz, ardından Mi’mar Mimarlığın bir başka projesi olan ve uygulaması yeni biten, üslup olarak gelenek kokan, modern ve deneme çizgilerini de taşıyan TOKİ Merkez Camii’ne de gezi gerçekleştirdi. Bu eserleri tasarlayan Y. Mimar İbrahim Hakkı Yiğit ve Y. Mimar Ahmet Yılmaz caminin tasarım aşamaları ve teknik özelliklerini anlatarak mimarlık eğitimi konularıyla öğrencilerimizi bilgilendirdi. Gezi sonunda bizleri yalnız bırakmayan Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit'e çini tabak ve murakka hediye edildi.

image00005 image00004 image00008 image00006 image00010 image00003