Hafta Biterken (23 Kasım-30 Kasım 2018)

İZÜ İK Zirvesi Gerçekleştirildi

İZÜ Kariyer Merkezi ve PDR Platformu ortaklığı ile düzenlenen “İK Zirvesi” programında sektörün önemli isimleri öğrenciler ile buluştu. Program kapsamında gençler bir yandan gün boyu süren seminerlere katılırken diğer yandan alanında öncü firmaların açtığı standlarda uzmanlardan bilgi alıp mülakata katılma şansı yakaladı.

Yahya Kemal Beyatlı Anıldı

Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Yahya Kemal Beyatlı, İZÜ Türkçe Öğretmenliği Bölümü tarafından düzenlenen organizasyonda anıldı.

İZÜ İstanbul Şarkıları Konseri’ne Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “İstanbul Şarkıları” konseri İSEFAM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Hulusi Yücebıyık şefliğindeki Musiki Eğitim Vakfı Türk Müziği Korosu dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

İZÜ’lü Mimar Adayları İstanbul’u Keşfediyor

İZÜ İç Mimarlık Platformu çizim kalemlerini ve eskiz defterlerini alarak ilk keşif gezisine çıktı. Rehber eşliğinde Marmara İlahiyat Camii, Kız Kulesi ve diğer tarihi yapılar başta olmak üzere Üsküdar'ı gezerek iç ve dış mekan çizimleri yapan öğrencilerimiz, ardından Çamlıca Tepesi'nde çay içerek etkinliği sonlandırdı.

Kariyer Kafası Albaraka’da

İslam Ekonomisi ve Finans Kulübünün güz döneminde hazırladığı Kariyer Kafası programı kapsamında Albaraka Garaj Startup Hızlandırma Merkezi, İZÜ’lü öğrencilere ev sahipliği yaptı.

Futbol Takımımız Hazırlık Maçlarına Devam Ediyor

Futbol Takımımız İZÜ Stadyum’da Esenyurt Üniversitesi Futbol Takımı’nı ağırladı. Sezonun ilk hazırlık maçında, dostluk havasında geçen ve yeni sezon için umut veren bir mücadele yaşandı.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Aday Öğrenciler ile Buluşmaya Devam Ediyor

İZÜ’lü Olma Ekibi kampüste ve fuarlarda aday öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor. Ekip bu hafta Sakarya ve Kocaeli’de üniversite adayı gençlerle bir araya geldi.