İZÜ Siyaset Kulübü'nde Yeni Dönem

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Kulübü üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi. 20 Ekim 2018 Cumartesi günü biletbayi.com'un katkılarıyla Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı, kulüp danışmanı Dr. Ravza Altunbaş Çakır ve İZÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kahvaltıyla başlayan programın ilerleyen bölümünde Siyaset Kulübü yeni yönetimi görevi devraldı. Bir önceki dönem başkanlığını yürüten Yavuz Görgülü görevini Yasin Akalın'a bıraktı. Yönetim devrinin ardından öğrencilerin fakülte ve bölüm ile ilgili düşünce ve eleştirileri konuşuldu, çözümler arandı.

Siyaset Kulübü'nün yeni dönem etkinlik takviminin de açıklandığı toplantıda öğrencilerin kulüpten istek ve beklentileri dinlenildi. Programın sonunda danışman hocamız bölüm hakkında tavsiyeler verdi. Yabancı dil bilgisi ve eğitiminin önemini vurgulayan Dr. Ravza Altunbaş Çakır, kulüplerin öğrenci gelişimi açısından mühim yere sahip olduğunu aktardı. Dr. Çakır, yeni dönemde de kulüp danışmanı olarak yeni yönetimle birlikte çalışacağını ve tüm öğrencileri kulüp etkinliklerinde aktif olması gerektiğini söyledi.

İZÜ Siyaset Kulübü Tanışma Toplantısı İZÜ Siyaset Kulübü Tanışma Toplantısı