Başvurular Başlıyor

Değerli Öğrencilerimiz,

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılı için Destek Bursu, Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci, Bölüm Temsilciliği ve Kulüp başvuruları başlamıştır. Başvurular hakkında detaylı bilgi aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru Başlangıç Tarihi: 26 Eylül 2018, Çarşamba

Başvuru Bitiş Tarihi: 12 Ekim 2018, Cuma

Destek Bursu:

* Başvurular Kampüs Bilgi Sisteminden yapılacaktır.

* Aşağıda belirtilen evraklar sisteme yüklenerek sorulan sorulara yanıt verilmelidir. Eksik evraklı başvurular değerlendirilmeyecektir.

* Uluslararası öğrencilerimizden aşağıda belirtilen evraklar istenilmemektedir.

Gerekli Evraklar:

Başvuru yapan kişiye ait Kuveyt Türk bankasından IBAN bilgisi

Vukuatlı nüfus kayıt örneği

Ailenin gelirini gösteren belge/ Maaş Bordrosu

Kira sözleşmesi (Aile kirada oturuyorsa)

Gelir vergisi beyannamesi (Serbest çalışanlar için)

Şehit veya gazi yakınlık derecesini gösteren belge

Öğrenim gören kardeş varsa öğrenci belgesi

Fiziksel engel var ise sağlık raporu

Emekliler için SGK’dan alınmış maaş miktarını gösteren belge

Gelir beyan etmeyenler için SGK’dan anne ve baba adına SGK kaydı olmadığına dair belge

Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Başvurusu:

Kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrencilerimiz formu aşağıdan indirerek bilgisayarda doldurmalıdır. Doldurulan form 1 adet vesikalık fotoğraf ile belirtilen tarih aralığında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmelidir.

Bölüm Temsilciliği Başvurusu:

Öğrenci Konseyi seçimleri için bölüm temsilciği başvuru formu aşağıdan indirilerek bilgisayarda doldurulmalıdır. Doldurulan form Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmelidir.

Kulüp Başvurusu:

Yeni kulüp kurmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda belirtilen formları indirerek bilgisayarda doldurmalıdır. Bununla beraber aşağıda istenilen eklerle, belirtilen tarihler aralığında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmelidir.

Kulüp Tüzüğü

Yıllık Faaliyet Planı

Akademik Danışman Başvuru Dilekçesi

SKS Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Başvuru ve Değerlendirme FormuKulüp Başvuru Formu