Uluslararası Öğrenciler Kulübü Açılış Programı Gerçekleşti

Uluslararası Öğrenciler Kulübü açılış programı 19.10.2017 Perşembe günü İSEFAM konferans salonunda Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Ömer Özbek’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Francesko Vogli açılış konuşması yaptı. Konuşmasına İZÜ’ ye dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrencilere hoş geldiniz diyerek başladı. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen her bir misafir öğrencinin aslında İZÜ’ nün farklı birer rengi olduklarının önemini belirtti.

Farklı kültür, dil ve ırkların bir arada buluşmasının güzelliğinden bahsedildi. 2016-2017 Akademik yılında kulübün yapmış olduğu etkinlikler anlatıldı ve fotoğrafları sunum şeklinde gösterildi.

Uluslararası öğrencilerimizin gitar dinletisi ile gerçekleştirdiği program, öğrencilerin yaptığı kültürel yemeklerinin ikramıyla son buldu.