İZÜ Münazara Kulübü Gösteri Maçı Gerçekleşti

İZÜ Münazara Kulübü, 05 Ekim 2017 Perşembe günü 14.30’da İSEFAM’da açılış ve gösteri maçı düzenlendi.

Açılış konuşmasında Kulüp Başkanı Mustafa Koçyiğit geçen yılki programları ve gelecek programları anlattı.  Sonrasında İstanbul Üniversite, Bilgi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve Okulumuz öğrencilerinden oluşan takımlar ile gösteri maçı gerçekleştirildi. “Evlilik Programları Serbest Bırakılmalı Mıdır? Konusu Hükümet ve Muhalefet kanatları tarafından kıran kırana bir şekilde tartışıldı. İlgi ve katılımı yoğun olduğumuz gösteri maçını “Evlilik Programları Serbest Bırakılmalıdır” savunması ile Muhalefet kanadı oldu.

Program sonunda misafir diğer üniversite öğrencilerine hatıra hediyesi takdim edildi.