İslam Ekonomisi ve Finansı Öğrenci Platformu “Katılım Bankacılığı Ekosistemi “ başlıklı programı gerçekleştirdi.

Program öğrenci platformunun hazırladığı “Faiz’in Yansımaları” konulu animasyon ile başladı. Ardından konuşmacı Albayrak, Genel bir ekosistem tanımlaması ve bu bağlamda yönetim ve stratejik organizasyon adımlarının nasıl olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasının ilerleyen bölümünde Albayrak ,”Hangi toprak da yetiştiğimiz ve izole olduğumuz önemlidir .”açıklamasında bulundu. Sunumunda sıkça üzerinde durduğu konuların başında; Katılım Bankacılığın da Banka kurucularının önemi ,”Niyet” kavramı bağlamında sürdürülebilirliğin nasıl olacağı Katılım Bankası Paydaşlarının ekosisteme nasıl etkili olduğundan bahsetti.
Konuşmasının son kısmında Katılım, Ortaklık ve Organizasyon ile devamlı bir ekosistemin temelini sağlamlaştıracağımızı belirtti. Program soru-cevap bölümü ve hediye takdimi ile sonlandırıldı.