İZÜ Mimarlık Bölümü Yılsonu Sergisi Ziyarete Açıldı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık Bölümü araştırma öğrencileri ile Yapı ve İnşaat Kulübü’nün organize ettiği “Mimaride Yangın Olgusu” ve “Mimaride Enerji ve Sürdürülebilirlik” sergilerinin açılışı 24 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi. Açılışta aynı zamanda Mimaride Günışığı Düşünce ve Fikir Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Diller Okulu’nda gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Küçük, Mimarlık ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Oktay Cansun, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut törende yaptığı açılış konuşmasında “Öğrencilerimizin ders dışında aktif olarak böyle etkinlere katılımda bulunmaları bizler ve üniversitemiz adına onur kaynağıdır. Onlara bu imkânı vermek adına çaba gösteren hocalarımıza da tekrar teşekkür etmek istiyorum ve katılım gösterip emek veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum’’  diye konuştu.

Selamlama konuşmalarının ardından Mimaride Günışığı Düşünce ve Fikir Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere hediye takdimi yapıldı. Yarışmada ikinci olan Almina Özüren, Özge Kaya, Yasemin Kızıtaş ve Güldeniz Kırdık’ın ödüllerini İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut takdim etti. Aynı yarışmada mansiyon ödülüne layık görülen Sıla Sayın, Mahabat Akyol ve H. Gamze Gürşan’ın hediyelerini de Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Küçük verdi.

“Mimaride Yangın Olgusu” ile “Mimaride Enerji ve Sürdürülebilirlik” sergileri 30 Mayıs 2018 tarihine kadar İZÜ Diller Okulu Meydanı’nda devam edecek.

ISO_8604 ISO_8633 DSC_9636