TÜBİTAK'tan Üniversite Öğrencilerine Proje Çağrısı

PROGRAM HAKKINDA BİLGİ

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin başvurabileceği 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, “Temel Sektörler”, “Tekno Girişimcilik”, “Sosyal Girişimcilik” kategorilerinde düzenlenecek. Birinci olan öğrenciye final ödülü olarak 10 bin TL; ikinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye 5 bin TL verilecek.

Bitirme tezi hazırlama aşamasındaki lisans öğrencilerinin başvurabileceği 2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması, “Ürün Geliştirme” ve “Süreç Geliştirme” kategorilerinde yapılacak. Final Ödülleri; birincilik 10bin TL, ikincilik 7 bin 500 TL ve üçüncülük için 5 bin TL olarak belirlendi.

2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması’na ön lisans ve lisans öğrencileri başvurabilecek. “Enerji”, “Makine İmalatı ve Otomotiv” ve “Bilgi ve İletişim Teknolojileri” kategorilerinde düzenlenecek olan yarışmada, final ödülü olarak birinci olan öğrenciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye 5 bin TL verilecek. Ayrıca danışmanlara da Final Ödülü olarak 3 bin; 2 bin ve bin 500 TL verilecek.

BAŞVURU TARİHLERİ

TÜBİTAK’ın, üniversite öğrencilerine yönelik “2238-Girişimcilik ve Yenilikçilik”, “2241-Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri”, “2242-Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje” yarışmalarına başvurular 7-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılabilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Mehmet ÇENGEL
Ulusal Hibe Projeleri Uzmanı/Fikri Haklar Birimi Sorumlusu