Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri Materyal Dünyası Sergisini Açtı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR rehberliğinde üçüncü sınıf öğrencilerinin Materyal Geliştirme dersinde hazırlamış oldukları materyaller 27 Mayıs 2014 Salı günü iç bahçede sunuldu. “MATERYAL DÜNYASI SERGİSİ”nin açılışı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İNAN ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet SAVCI eşliğinde gerçekleştirildi.

Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan EVREN, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Özkan GÖKSAL ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BULUT ta sergiyi ziyaret ederek materyaller hakkında öğrencilerimizden bilgi aldı. Sergi üniversitemizin akademisyenleri, idari personeli ve öğrencimizin katılımıyla gün boyu devam etti. Sergide öğrencilerimizin tasarlayıp geliştirdikleri yapboz çalışmaları, eğitici oyuncaklar, ritim araçları, el kuklaları, utangaç kuklalar ve parmak kuklalar yer aldı. Aynı zamanda öğrencilerimiz Müzik Eğitimi dersinden kesitler sunarak bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.