Pedagojik Formasyon Grubu Materyal Tasarımı Sergisi

Pedagojik Formasyon Grubu Materyal Tasarımı Sergisi’nin açılışı 15 Mayıs 2015 Cuma günü İZÜ Kampüs iç bahçede yapıldı. Sergide üniversitemiz Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon grubu 1-A, 1-B ve 2-C sınıfı öğrencilerinin Yrd. Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR rehberliğinde “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” dersinde hazırladıkları materyaller sergilendi. Ortaokul ve lise öğrencilerinin müfredatlarında yer alan konularla ilgili hazırlanan materyaller, zengin görsellikleriyle dikkat çekti.

Serginin açılışını yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet BULUT, sergideki çalışmaları inceledi. Öğrencilere materyaller ve alanları hakkında çeşitli sorular sordu. Sergiyi beğendiğini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Bulut, dersin hocasını ve öğrencileri tebrik etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İNAN, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent ARI ve İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mümin YAMANKARADENİZ de sergiyi ilgiyle takip ettiler. Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ile Erasmus  anlaşması bulunan Bulgaristan Trakia Üniversitesi’nden Öğretim Üyeleri Asos. Prof. Dr. Mariya TENEVA, Asos. Prof. Dr. Elena LAVRENTSOVA, Asos. Prof. Dr. Veselina IVANOVA da serginin açılışına katıldılar. Materyalleri çok etkileyici ve başarılı bulduklarını dile getiren öğretim üyeleri bu materyalleri meslektaşları ve öğrencileri ile paylaşmalarının faydalı olacağını söylediler.

‘Materyal Tasarımı Sergisi’ne üniversitemizin özellikle Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile idari personelimiz yoğun ilgi gösterdi.