İstanbul Valisi Vasip Şahin’den İZÜ'ye Ziyaret

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 18 Kasım 2014 Salı günü İZÜ Kampüsü'nü ziyaret etti. Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan Evren, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı ile kahvaltıda bir araya gelen Vali Şahin, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Restorasyonu devam eden konferans salonu ve tarım müzesi binalarını gezen Vali Vasip Şahin, Yapı İşleri Daire Başkanı Mehmet Dündar’dan bilgi aldı. Valilik tarafından restorasyonun bitirilmesi için gerekli desteğin verileceğini belirten Vasip Şahin, daha sonra yeni eğitim fakültesi binasına geçti. Eğitim Fakültesi’nde incelemeler yapan Şahin, öğrencilerle ve akademisyenlerle sohbet etti. Hazırlık sınıfı öğrencilerinin dersine misafir olan, Vali Vasip Şahin, Ramazan Evren ve Mehmet Bulut, öğrencilerle birlikte sıralara oturarak fotoğraf çektirdi.