İZÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerinden Soma’ya Destek

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR rehberliğinde geliştirdikleri eğitici materyalleri Manisa Soma’daki Karaelmas Anaokulu ve Seaş Anaokulundaki küçük kardeşleriyle paylaştı.

Öğrencilerimizin “Materyal Geliştirme” dersi kapsamında hazırlamış oldukları eğitici oyuncaklar, yapbozlar,  parmak kuklalar, utangaç kuklalar, el kuklaları ve ritim araçları Eğitim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hikmet SAVCI, İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mümin YAMANKARADENİZ, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bilal YILDIRIM, Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Latife KABAKLI ÇİMEN, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR, araştırma görevlisi A. Büşra ÇEVİREN ve 3. Sınıf öğrencilerini temsilen Pınar KOCABIYIK tarafından Soma’daki anaokullarına teslim edilmek üzere kargoya verildi.

Öğrencilerimiz, kardeşlerinin acılarına ortak olmak, onları unutmadığını ve kalplerinin onlarla beraber attığını göstermek için bu küçük hediyeleri gönderdi.