‘Sanatın İncelikleri’ Adlı Serginin Açılışı Gerçekleşti

Mehmet Akif Ersoy Fuaye Salonunda 06 Ocak 2014 Pazartesi günü, ‘Sanatın İncelikleri’ adlı serginin açılışı yapıldı. Sergi kapsamında, Yrd. Doç.Dr. Hatice Vatansever Bayraktar rehberliğinde, İZÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin, Görsel Sanatlar Eğitimi dersinde hazırlamış oldukları çalışmalar sergilendi.

Serginin açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İNAN ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet SAVCI yaptı. Ardından dersin öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar sergilenen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sergide öğrencilerimizin çizgi ile desen, kolaj ile röprodüksiyon ve pastel boya ile kazıma tekniğini kullanarak ürettikleri çalışmalara yer verildi.

Açılıştan sonra İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’un da çalışmaları incelediği ‘Sanatın İncelikleri’ sergisine üniversitemizin birçok akademik ve idari personeli, öğrencisi ve ilçemizde görev yapan müdürler katıldı.

‘Sanatın İncelikleri’ sergisi 10 Ocak 2014 tarihine kadar ilgililerin ziyaretine açık olacak