Çocuklara Muhteşem Gösteri

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencilerinin, Yrd. Doç. Dr. Belgin Parlakyıldız koordinatörlüğünde hazırladıkları, “Öykü Okuma ve Dramatize Atölye Çalışması” Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi’nde sergilendi.

Yaşları 3 ile 7 arasında değişen yaklaşık 300 çocuğun katıldığı etkinlik büyük beğeni topladı. Veliler tarafından da ilgiyle izlenen gösterinin devamının yapılması istendi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencilerinin, Yaratıcılık ve Geliştirilmesi dersi ile Çocukta Oyun Gelişimi dersi kapsamında hazırladıkları, “Öykü Okuma ve Dramatize Atölye Çalışması” Bağcılar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sergilendi. Yrd. Doç. Dr. Belgin Parlakyıldız koordinatörlüğünde Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, 10 farklı okulda eğitim gören ve 3-7 yaş arası yaklaşık 300 çocuk katıldı.

Etkinlikte gerçekleştirilen 5 oyuna çocuklar da katılarak keyifli zaman geçirdiler. Salondaki çocuklara izletilen öykü, öğrencilerimiz tarafından canlı olarak seslendirildi. Kitap haftası nedeniyle çocuklara, ayraçlar ve taçlar verildi. Etkinlik sonunda ise öğrenciler, öğretmenler ve çocuklar sahnede hep birlikte şarkılar söyleyerek dans etti.