2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programların Ders Seçim İşlemleri

Değerli Öğrencimiz;

Lisansüstü programların 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ders seçim işlemleri 01 Ekim 2020 Perşembe günü baslayacak olup, derslerinizi https://derskayit.izu.edu.tr/ adresine IZU mail adresi ve sifrenizi girerek secebilirsiniz.
Lisansüstü programlarda ders seçimleri herhangi bir onaya sunulmamaktadır.

Ders seçim işlemlerinin sorumluluğu tamamen öğrenciye aittir.

Önemli Not:

Doktora ve tezli yüksek lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin en geç 4. dönemde, tezsiz yüksek lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin ise derslerini en geç 3. dönemde bitirmeleri gerekmektedir. 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında 5. dönemine giren doktora ve tezli yüksek lisans programları öğrencileri ders seçimi yapamazlar. (Bu süreye Bilimsel hazırlık, Kayıt dondurma, Ek Süre Talep eden öğrenciler hariçtir.)

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Dear Student;

2020-2021 academic year fall semester course selection procedures for graduate programs will start on Thursday, October 01, 2020. Course selections in graduate programs do not need any approval.

The responsibility for the course selection process belongs to the student.

Important note:

Students enrolled in doctoral and master's programs with thesis must complete their courses in the 4th semester at the latest, and students enrolled in non-thesis master's programs in the 3rd semester at the latest. Students of doctoral and master's programs with thesis entering their 5th semester in the fall semester of the 2020-2021 academic year cannot make a course selection. (Excluding Scientific Preparation, Freezing Registration, and Students who demand additional time.)

Istanbul Sabahattin Zaim University

Graduate Education Institute