Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Genel Değerlendirme Sonuçları

07.08.2020 tarihli 2020/02 sayılı Üniversite Erasmus Komisyonu Toplantısı ile belirlenen Erasmus Öğrenci Hareketliliği sonuçları aşağıdaki gibidir.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği genel değerlendime sonucu asil ve yedek liste için tıklayınız.

• Hareketliliğe katılmak üzere seçilen tüm öğrenciler 2020-2021 Bahar döneminde hareketlilikten yararlanabilecektir.
  • Asil olarak seçilen tüm öğrenciler başvuru esnasındaki ilk tercihlerine yerleşmiş olup yerleştirme listesi daha sonra bu duyuru altında yayınlanacaktır.

2019-2020 Yaz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği asil ve yedek liste için tıklayınız.

• Hareketliliğe katılmak üzere seçilen tüm öğrenciler 31 Ağustos 2021 tarihine kadar  hareketlilikten yararlanabilecektir.

10 -  28 Ağustos 2020
 tarihleri asil olarak seçilen öğrenciler için feragat tarihleridir.

Hareketliliğe seçildiği halde süresinde feragat bildirimde bulunmaksızın hareketliliğe katılmayan öğrencilerde bir sonraki başvuru döneminde değerlendirmede 10 puan kesinti uygulanacaktır.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

İletişim: