Web of Science Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından organize edilen programda, akademik değerlendirme ve araştırmalardaki en önemli kaynakların başında gelen, "Web of Science (WOS)" eğitimi, akademisyenlerimiz ve yüksek lisans öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

WOS kullanımı ile ilgili merak edilenler, Web of Science Group tarafından, 9 Ekim Çarşamba günü, üniversitemiz seminer salonunda gerçekleşen etkinlikle anlatıldı. Uzman Derya Soğuksu tarafından verilen eğitime, akademisyenler ve yüksek lisans öğrencilerinin yoğun ilgisi vardı. 2 saate yakın süren eğitimde katılımcılar, Web of Science hakkında detaylı bilgiler elde etme fırsatını buldu. Daha sonra Daire Başkanı Kasım Çelik ile birlikte Merkez Kütüphanemizi gezen eğitmen Derya Soğuksu, “Kütüphanenizi resimlerden ve yazılanlardan değil, bizzat görmek daha da güzel. 9 yıllık, yeni sayılabilecek bir geçmişe sahip olan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitenin böyle büyük, güzel ve yoğun biçimde kullanılan bir kütüphaneye sahip olması çok önemli. Diğer üniversitelere de örnek olur inşallah” dedi.