Sanata Yolculuk Sergisi Açıldı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sergilendiği “Sanata Yolculuk” başlıklı serginin açılışı 14 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan açılış törenine İZÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Güney ve Prof. Dr. Nasuh Uslu ile birlikte bölüm akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Açılış merasiminin ardından törene katılan akademisyen ve öğrenciler çalışmaları inceledi.

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar’ın öncülüğünde, Sınıf Öğretmenliği Programı 2. Sınıf öğrencilerinin “SNF 202 Sanat Eğitimi” dersinde hazırladıkları çalışmaların (çizgi çalışması, kağıt üzerine grafiti çalışması, farklı nesnelerle doku çalışması, mum ile sulu boya çalışması, sulu boya ile baskı çalışması, taş boyama, atık malzemelerle tasarım çalışması) sergilendiği “Sanata Yolculuk Sergisi”  14-17 Mayıs 2019 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda ziyarete açık olacak.