Hafta Biterken (12-19 Nisan 2019)

81 Ülkeden 1600 Uluslararası Öğrenci İZÜ’de Buluştu

Uluslararası Öğrenci Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Uluslararası Öğrenciler Festivali” 81 Ülkeden 1600 misafir öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İZÜ Kariyer Fuarı’19 Sektörünün Öncü Firmalarını Ağırladı

İZÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Fuarı'19 Tarihi Müze Salonu'nda gerçekleşti. Öğrenciler, gün boyu süren fuar kapsamında sektörlerinde öncü firmaların kurdukları standlardan bilgi alıp, seminer ve panellere katılma şansı yakaladı.

İstanbul Uni World Cup, Uluslararası Öğrencileri Futbol ile Kaynaştırıyor

Ülkemizde öğrenim gören uluslararası üniversite öğrencilerin katıldığı İstanbul Üni Word cup Turnuvası farklı kültürden gençleri sporun kaynaştırıcı ruhu ile bir araya getiriyor. Turnuvada Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi ile karşılaşan İZÜ, rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

“Kendimi Tanıyorum, Kariyerimi Planlıyorum”

Hemşirelik Bölümü öğrencileri Toplumsal Duyarlılık Dersi kapsamında “Kendimi tanıyorum, kariyerimi planlıyorum” başlıklı bir etkinlik düzenledi. Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi öğrencilerinin konuk olduğu etkinlik kapsamında Mimar Selim Yuhay, Dr. Neslihan Teke, Araş. Görv. Burak Doğan, Prof. Dr. Rukiye Pınar Bölüktaş ve Mustafa Dağlar mimarlık, hukuk, tıp, hemşirelik ve öğretmenlik eğitimi konusunda bilgi verdi.

İZÜ Öğretim Üyesi Dr. Kamil Arif Kırkıç Aday Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Eğitim Fakültesi Hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Kamil Arif Kırkıç, BTSO Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi ve Bursa Nilüfer A.İ.H.L öğrencileriyle bir araya gelerek gençlere üniversite ve bölümlerimiz hakkında bilgi verdi.