Veri Bilimi ve Yapay Zeka Semineri Gerçekleştirildi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen seminer, 27 Mart Çarşamba günü İZÜ Halkalı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Turkish Women In Computing kurucusu ve WiDS İstabul temsilcisi Gülüstan DOĞAN’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte “Yapay Zekaya Maskülen Bakış: Derin Hatalar, Derin Yanlışlar” konusu ile Şebnem ÖZDEMİR ve “Veri Biliminin Anlamlandırılması, Kadınların Rolü” konusu ile Nilden TUTALAR etkinliğin konuklarıydı.

Konuşmacılar “Veri Bilimi ve Yapay Zeka” hakkında bilinenler ve bilinmeyenlerden bahsedip bilişim noktasında kendi deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar.

Program Kahoot üzerinden gerçekleştirilen “Bilgi Yarışması” ile devam etti. Konukların çok eğlendiği yarışmada Datai Team sponsorluğunda derece giren ilk 3 kişiye “Python ile Sıfırdan Veri Bilimi” Udemy Eğitim Seti hediye edildi.

DSC_0284 DSC_0363 DSC_0390 DSC_0382 DSC_0431 DSC_0562 DSC_0620 DSC_0629 DSC_0639 DSC_0500 DSC_0609 DSC_0654