Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları (14 Mart 2019)

14 Mart 2019 Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Sadece başvuru esnasında "14 Mart 2019 Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavına Girmek İstiyorum"  seçeneği seçen öğrencilerin sınav sonuçları yer almaktadır.

Başvuru ilanlarında belirtildiği gibi 70 ve üstü puanlar B2 seviyesinde yeterli sayılacaktır.

Başvuru esnasında "14 Mart 2019 Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavına Girmek İstiyorum" seçeneğini işaretleyip sınava girmeyen adayların listesi için tıklayınız.

2019-2020 Güz ve Bahar - Öğrenim Hareketliliği Başvuruları ilanı için başvuru yapan ancak  sınava katılmayan öğrencilere "2019 Ulusal Ajans Erasmus Programı Uygulama El Kitabı Öğrenci Hareketliliği Seçim Ölçütleri" uyarınca daha sonraki başvuru dönemlerinde -5 puan azaltma uygulanacaktır.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü
İletişim: