Hafta Biterken (1-8 Mart 2019)

Faizsiz Gayrimenkul Finansmanı Sempozyumu Düzenlendi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Türkiye’de ilk defa düzenlenen Faizsiz Gayrimenkul Finansmanı Sempozyumu'na ev sahipliği yaptı. İSEFAM Konferans Salonu’nda yapılan sempozyum, akademisyenleri, bürokratları ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Kadınlar Gününde Baretler Pembeye Boyandı

İZÜ Yapı ve İnşaat Kulübü kadının iş hayatındaki önemini vurgulamak ve gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret Boyama” etkinliği düzenledi. Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılığı programda pembe renge boyanan baretler öğrencilere hediye edildi.

İZÜ PDR Platformu Ödüle Layık Görüldü

Türk PDR Derneğinin düzenlediği ve yüzlerce psikolojik danışmanın katıldığı 2. PDR Zirvesinde üniversitelerarası "En Aktif PDR Kulübü" ödülünü İZÜ PDR Platformu aldı.

Bahar Döneminin İlk Öğrenci Gezisi Kartepe’ye Düzenlendi

İZÜ Gezi Kulübü bahar döneminin ilk gezisini Kartepe Kayak Merkezi'ne düzenledi.
Günün ilk saatlerinde başlayan yolculuk Maşukiye'de serpme kahvaltı, Kartepe'de kar manzaraları ve kayak ile öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

İZÜ Basketbol Gelişim Üniversitesi ile Karşılaştı

Hazırlık maçlarına hız kesmeden devam eden İZÜ Basketbol takımı, hazırlık maçında Gelişim Üniversitesi’ni ağırladı.  Dostluk maçı 91-91 sonuçlandı.

11-TWITTER