Hafta Biterken (28 Aralık 2018 - 4 Ocak 2019)

Ulusal Geleneksel Mimari ve Sürdürebilirlik Sempozyumu Düzenlendi

"Ulusal Geleneksel Mimari ve Sürdürebilirlik Sempozyumu" 3-4 Ocak tarihlerinde Tarihi Müze Salonu'nda düzenlendi. Sempozyum kapsamında düzenlenen sergi 3-10 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Uluslararası Öğrenciler Karanlıkta Diyalog Etkinliğine Katıldı

Uluslararası Öğrenciler Kulübü karanlıkta ve sessizlikte diyalog etkinliğine katıldı. Karanlık bir odada görme engelli bir rehber ile birlikte bir İstanbul turu attıktan sonra işitme engelli bir rehber ile işaret dilini kullanarak diyalog kuruldu.

İZÜ Öğrencileri Robot El Üretti

Elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik teori ve uygulamalarının gelişimi için çalışan IEEE İZÜ öğrencileri, destekledikleri yeni bir sosyal sorumluluk projesiyle gündeme geldi. IEEE İZÜ tarafından desteklenen projelerden biri olan Robotel sayesinde, protez ihtiyacı duyan bireylere kişiye özel ölçü ve niteliklerde 3 boyutlu yazıcılarla üretilmiş, ekonomik ve kullanılabilir robot el üretimi gerçekleştirdi. Üretilen robot el, bir eli doğuştan kayıp olan Melisa’ya umut oldu.

İZÜ Badminton Turnuvası Büyük Mücadeleye Sahne Oldu

İZÜ Kapalı Tenis Kortunda yapılan turnuvada katılımcılar kıyasıya mücadele etti. Mücadelenin sonunda şampiyonluğa ulaşan isim Hidayet Sarandi olurken ikinciliği Sayid Salahuddeen, üçüncülüğü ise Fasiol Waedoloh kazandı.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Liseli Öğrenciler ile Buluşmaya Devam Ediyor

İZÜ’lü Olmak ekibi liseli öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor. Ekibimiz kampüste ağırlanan lise gruplarını üniversitemizin tanıtımını yapıp merak edilen soruları yanıtlıyor.