Hafta Biterken (30 Kasım-7 Aralık 2018)

5 TWITTER - Kopya (2)

Sanayide Yerli ve Milli Dönüşüm Paneli Düzenlendi

Sanayide Yerli ve Milli Dönüşüm” konulu panelde İstanbul Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Y. Mimar Ümit Ünal ile Aselsan Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Özkol İZÜ’ye konuk oldu.

Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Öğrencilerimize İkram Yapıldı

Dünya Türk Kahvesi Günü olarak kutlanan 5 Aralık tarihinde İZÜ İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak tarafından öğrencilerimize Türk kahvesi ikram edildi.

İZÜ’lü Öğrenciler Kan Bağışında Bulundu

İZÜ Genç Kızılay'ın Türk Kızılayı ile birlikte 5-6 Aralık tarihlerinde planladığı kan bağışı organizasyonuna İZÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Hukukta Kariyer Adımları Paneli Gerçekleşti

Prof. Dr. Mustafa Ateş’in moderatörlüğünde, Prof. Dr. Refik Korkusuz, Av. Hüsnü Tuna, Cumhuriyet Savcısı Tarık D. Bendez ve Hakim Ülkü Ergin’in katılımıyla  ‘Hukukta Kariyer Adımları’  başlıklı panel düzenlendi.

Müzede İZÜ Var!

İZÜ bünyesinde çalışmalarını yürüten tüm öğrenci kulüplerinin katıldığı Müzede “İZÜ Var” organizasyon Tarihi Müze Salonu’nda gerçekleştirildi.

Darülacezeye Ziyaret

Sosyal Hizmet ve Hür Medeniyet öğrenci kulüplerinden öğrenciler Darülaceze ziyaretinde bulundu.

İZÜ Hukuk Öğrencileri Uluslararası Yarışmaya Katıldı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinden Merve Erbaş, Kübra Tanış, Cemal Furkan Kanber ve Burak Tiryaki bu yıl 26. Düzenlenen The Annual Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot adlı Uluslararası Ticari Tahkim Farazi Dava yaşamasına BAP Projesi desteği ile katıldı.