Hafta Biterken (16-23 Kasım 2018)

Dünya Para Sistemindeki Çoğulculuk ve Adalet” 17. MÜSİAD EXPO’da Görüşüldü

17. MÜSİAD EXPO kapsamında düzenlenen IBF Kongresi’nde dünya ekonomisinin en yeni gündemleri tartışıldı. Kongrenin 20 Kasım Salı günü yapılan açılış paneline İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ve öğretim üyelerimiz Dr. Monzer Kahf ve Dr. Buerhan Saiti katıldı.

Öğretmenlerimizi İZÜ Kampüsü’nde Ağırladık

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Öğretmenler Günü münasebetiyle İstanbul’un çeşitli liselerinde görev yapan rehber öğretmenleri kampüsünde ağırladı.

Tarih ve Psikoloji Etkileşimi Konuşuldu

Prof. Dr. Muhammad Malik Badri'nin konuşmacı olarak katılacağı "Influence Of Culture/Psychology In Shaping History" başlıklı program 19 Kasım 2018 Salı günü İZÜ Halkalı Kampüsü Seminer 2 salonunda gerçekleştirildi. Programda "Tarihin Şekillenmesinde Kültür ve Psikoloji'nin Etkisi" konuşuldu.

CIGA Seminer Serisi Devam Ediyor

İslam ve Küresel İlişkiler Merkezi (CIGA) 21 Kasım Çarşamba günü Seminer 1 Salonu’nda  "A Political Assassination on The Bosphorus and A Siege in The Gulf: A Geopolitical Perspective" başlıklı bir seminer düzenledi.

Abdullah Tivnikli DERSİAD’da Anıldı

Kısa süre önce vefat eden Mütevelli Heyet Üyemiz Abdullah Tivnikli DERSİAD tarafından düzenlenen “İz Bırakanlar” programında anıldı.

Vize Dönemi Sona Erdi

Güz dönemi vize sınavları sona erdi. İZÜ Merkez Kütüphanesi diğer sınav dönemlerinde olduğu gibi 24 saat öğrencilerimizin kullanımdaydı.