İZÜ Akademik Golf Sahası Açıldı

Akademik golf sahasının açılışına Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Ramazan Evren, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir ve çok sayıda misafir katıldı.

Açılış kurdelesini keserek resmi açılışı yapan misafirler daha sonra golf sahasına geçti. İZÜ akademik golf sahasındaki ilk atışları gerçekleştiren konuklar yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.

Saha İçerisinde Ayak Bilardosu ve Çim Satrancı Var

Yaklaşık 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan mini golf sahası, 18 parkurdan oluşuyor. Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında ilk olma özelliğini taşıyan akademik mini golf sahasında, 350 metrekare putting green alanı ve bin metrekarelik driving range alanı yer alıyor. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünde yer alan tesiste ayrıca ayak bilardosu ve çim satrancı da yer alıyor.