İZÜ Okçuluk Takımı Türkiye İkincisi Oldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi ile Üniversitelerarası Spor Federasyonu ortaklığıyla düzenlenen ‘‘2017 Türkiye Üniversitelerarası 70M Okçuluk Şampiyonası’’ndan Türkiye ikincisi olarak döndü.

Türkiye çapında 52 üniversiteden 188 sporcunun  katıldığı 2017 Türkiye Üniversitelerarası 70M Okçuluk Şampiyonası sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olurken 13 Mayıs Cumartesi günü yapılan final atışları ve geniş katılımlı ödül töreni ile son buldu.

Toplam 8 kategoride gerçekleştirilen okçuluk yarışmasında İZÜ Bayan Klasik Takımı ve Makaralı Bayan Takımı, Türkiye 2.’cisi olarak  İZÜ ailesine büyük bir gurur yaşatırken, Makaralı Mix Takımı ve Makaralı Erkek Takımı ise yarışmayı Türkiye 4.’sü olarak tamamladı.

İZÜ'yü Klasik Yay Bayan Takım kategorisinde Afra Aydın, Fatmanur Özkan ve Meryem Kutlu temsil ederken, Makaralı Bayan Takım kategorisinde ise Hilalnur Özçırak, Beyzagül Yıldırım ve Sümeyye Örs isimli öğrenciler temsil etti. Böylece İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Okçuluk Takımı iki farklı kategoride Türkiye ikincilikleri elde etmiş oldu.

IMG_7400 İZÜ Okçuluk Takımı İZÜ Okçuluk Takımı