Psikolojinin Efsane İsmi Prof. Dr. Malik Badri İZÜ’de

Malezya seyahatinde önemli temaslar da gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, Psikoloji alanında dünyaca ünlü bir isim olan Prof. Dr. Malik Badri ile İZÜ Psikoloji Bölümü akademik kadrosunda yer alması için görüşmelerde bulundu.

Mutabakat sonucunda özellikle Psikoloji bölümündeki öğrenciler dünyaca ünlü akademisyen Prof. Dr. Badri’nin bilgi ve tecrübelerinden yararlanma şansı elde edecek.

Prof. Dr. Malik Badri Kimdir?

Prof. Dr. Malik Badri, Beyrut’ta bulunan Amerikan Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimi aldı. Doktorasını İngiltere’de bulunan Leicester University’de tamamladı. Özellikle birçok Arap ülkelerindeki üniversitelerde Psikoloji bölümünün kurucusu oldu. Prof. Badri, halen Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi’nde psikoloji alanında hocalık yapıyor.