Prof. Dr. Abd Al-Fattah El-Awaisi, Malezya Programı Başarıyla Sona Erdi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abd Al-Fattah El-Awaisi’nin yoğun geçen Malezya programı başarılı bir şekilde sona erdi.

Prof. Dr. Abd Al-Fattah El-Awaisi’nin Malezya’da ziyaret ettiği okullar ve katıldığı programlar şöyle:

• 25 Nisan 2017: Albukary Uluslararası Üniversitesi’nde “Ümmetin Karşılaştığı Problemler” başlıklı bir konferans verdi. Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV) organize ettiği değişim programına katılan öğrencilerin de yer aldığı konferansı 22 ülkeden yaklaşık 300 öğrenci takip etti.

• 26 Nisan 2017: Utara Malaysia Üniversitesi’nde “Suriye ve Irak Yanıyor” başlıklı bir konferans verdi.

• 26 Nisan 2017: “Utara Malaysia Üniversitesi’nde (UUM) Tezden Kitaba.” başlıklı çalışmanın yayınlanmasına öncülük etmek üzere çeşitli temaslarda bulundu.

• 28 Nisan 2017: Malaya Üniversitesi’nde (UM) “Suriye’de Çözülmeyen Çatışmalar: Anlatılmamış Hikayeler” başlıklı özel bir konuşma yaptı. Malezya’nın önde gelen televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanan konuşmaya, Malaya Üniversitesi Rektörü ve diğer üst düzey yetkililer katıldı.